PORTFELJ / prof.dr.sc. Slobodan Ivanović

Portfelj

prof.dr.sc.

Slobodan Ivanović

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Zavod za ugostiteljstvo

Kontakt

Obrazovanje

2003. -

DOKTOR EKONOMSKIH ZNANOSTI

Fakultet za turistički i hotelski menadžment Opatija

1996. -

Magistar ekonomskih znanosti

Hotelijerski fakultet Opatija

1982. -

Diplomirani ekonomist

Hotelijerski fakultet Opatija

1972. - 1976.

Ugostiteljski tehničar

Ugostiteljska škola Opatija

Radno iskustvo

18.07.2018. -

Redoviti profesor u trajnom zvanju

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

01.10.2014. - 25.05.2017.

Prodekan za poslovne odnose

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

18.07.2013. - 18.07.2018.

Redoviti profesor

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

2009. - 18.07.2013.

Izvanredni profesor

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

2007. - 2014.

Predstojnik Zavoda za ugostiteljstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

01.09.2004. - 01.10.2009.

Docent

Fakultet za turistički i hotelski menadžment Opatija

01.09.2001. - 31.08.2004.

Viši predavač

Hotelijerski fakultet Opatija

1994. - 2004.

Profesor ekonomskih i stručnih predmeta

Ugostiteljska škola Opatija

01.09.1981. - 31.08.1987.

Stručni suradnik

Hotelijerski fakultet Opatija

Nagrade i priznanja

23.09.2017.

NAGRADA UDRUGE POSLODAVACA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE ZA INOVACIJE U PROCESU OBRAZOVANJA U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU REPUBLIKE HRVATSKE

12.07.2017.

NAGRADA ZA ŽIVOTNO DJELO POVODOM DANA GRADA OPATIJE ZA DORINOS U RAZVOJU TURIZMA I UGOSTITELJSTVA U OPATIJI

16.09.2009.

Počasna titula "PROFFESSOR HONORIS CAUSA" Univerziteta za turizam i menadžment Skopje, Republika Makedonija

08.04.2002.

Najuspješniji prosvjetni djelatnik u Republici Hrvatskoj.

Nastavna djelatnost

Kolegiji

01.10.2014. -

Standardi u ugostiteljstvu

Diplomski sveučilišni studij "Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu"

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

voditelj

01.10.2012. -

Spec.stud. Gastronomija i enologija

Poslijediplomski interdisciplinarni specijalistički studij „Zdravstveni turizam"

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

voditelj

01.10.2011. -

Spec.stud. Menadžment procesa u odjelu hrane i pića

Poslijediplomski specijalistički studij „Menadžment u turizmu i ugostiteljstvu"

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

voditelj

01.10.2011. -

Spec.stud. Menadžment procesa hrane i pića

Poslijediplomski specijalistički studij „Menadžment u turizmu i ugostiteljstvu"

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

voditelj

01.10.2010. -

Strategijsko upravljanje korporacijom

Poslijediplomski doktorski studij "Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu"

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

voditelj

01.10.2009. - 30.09.2014.

Poduzetnički menadžment

Diplomski sveučilišni studij "Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu"

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

voditelj

01.10.2009. -

Ekonomika ugostiteljstva

Preddiplomski sveučilišni studij "Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu"

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

voditelj

01.10.2002. - 30.09.2009.

Međunarodna gastronomija i somelijerstvo

Preddiplomski sveučilišni studij "Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu"

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

voditelj

01.10.2002. - 30.09.2009.

Ekonomika ugostiteljskih poduzeća

Preddiplomski sveučilišni studij "Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu"

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

voditelj

01.10.2002. -

Menadžment gastronomije i restoraterstva

Preddiplomski sveučilišni studij "Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu"

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

voditelj

Mentor u završnim radovima

13.09.2017. -

Strateški pristup razvoju enofilnoga turizma u Republici Hrvatskoj

Ivana Fero

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

13.09.2017. -

Hrvatska kuhinja kao turistički brend

Mila Grivičić

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.09.2017. -

Upravljanje investicijkim projektima u ugostiteljstvu

Nikola Krpan

Poslovno komuniciranje

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.09.2017. -

Poslovno planiranje u hotelskom poduzeću

Kristian Madalen

Turističko poslovanje

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.09.2017. -

Standardi u odnosima s javnošću hotelskih poduzeća

Ljiljana Dorotić Sadrić

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.09.2017. -

Primjena USALI standarda u ugostiteljstvu

Dijana Badrić

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.09.2017. -

Standardi prijemnoga odjela u funkciji zadovoljstva gosta

Valter Mikuljan

Poslovni menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.09.2017. -

Gastronomska ponuda na području Slavonije i Baranje

Josip Kožul

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.09.2017. -

Standardne operativne procedure odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću

Elvis Ahmetbašić

Menadžment turističke destinacije

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.09.2017. -

Utjecaj religija na prehranu

Paula Mršić

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.09.2017. -

Važnost makrobiotičke prehrane u ugostiteljskoj ponudi

Marija Raukar

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.09.2017. -

Organizacija poslovnih procesa u hotelskom poduzeću

Dalija Šupica

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

10.07.2017. -

Ekonomski aspekti poslovanja poduzeća u turizmu i ugostiteljstvu

Bojan Pacak

Financijsko poslovanje

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

10.07.2017. -

Standardi poslovne etike u Milenij hotelima

Sven Novoselić

Poslovni menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

10.07.2017. -

Organizacija sustava sigurnosti hrane u hotelskim poduzećima

Iva Luketa

Poslovni menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

10.07.2017. -

Standardi upravljanja poslovnim rezultatom u ugostiteljstvu

Ante Bandić

Poslovni menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

10.07.2017. -

Efikasnost i efektivnost centralne pripreme hrane u ugostiteljstvu (studija slučaja - Podravka food solution)

Zoran Delić

Poslovni menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

10.07.2017. -

Strateški pristup standardima rada u hotelijerstvu Hrvatske

Daniela Rupčić

Strateški menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

10.07.2017. -

Zadovoljstvo gosta kao mjerilo vrijednosti kvalitete hotelske usluge

Aleksandra Končar

Strateški menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

10.07.2017. -

Specifičnosti primjene i značaj halal standarda u ugostiteljstvu

Ana Bogovac

Strateški menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

10.07.2017. -

Enogastronomski identitet Dubrovačko - neretvanske županije u turističkoj ponudi

Matea Ilić

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

10.07.2017. -

Banketno poslovanje u restoraterstvu

Dajana Šamec

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

10.07.2017. -

Tradicija i bogatsvo američke kuhinje

Paulina Palić

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

10.07.2017. -

Obilježja europske gastronomije u turističkoj ponudi

Bernarda Kurtanjek

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

10.07.2017. -

Analiza organizacijske strukture u hotelu Park Plaza Histria

Ivana Vuković

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

13.03.2017. -

Upravljanje poslovnim rezultatom u hotelskom poduzeću

Maja Cvitanović

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

19.09.2016. -

Važnost i značaj organizacijske strukture hotelskoga poduzeća

Marina Šumelj

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2016. -

Odnosi s javnošću kao proces u hotelskom poduzeću

Zorica Bazina

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2016. -

Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj

Zlatica Žulj

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2016. -

Enogastronomska ponuda kvarnerskih otoka u funkciji stvaranja brenda

Lovro Cerović

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

05.09.2016. -

Organizacija cateringa i servisa u zrakoplovnim kompanijama

Vjekoslav Gačar

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

05.09.2016. -

Strateški pristup procesima kvalitete u hotelijerstvu

Marko Baljak

Strateški menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

05.09.2016. -

Enogastronomska ponuda središnje Istre u funkciji stvaranja brenda

Lara Foško

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

05.09.2016. -

Standardi sigurnosti hrane u hotelijerstvu

Vitomir Pašalić

Strateški menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

05.09.2016. -

Vinske regije i vina Francuske u turističkoj ponudi

Nataša Manestar

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

11.07.2016. -

Halal standard u ugostiteljstvu

Taufiq Ghazal

Poslovni menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

11.07.2016. -

Primjena USALI standarda izvješćivanja u hotelijerstvu

Matija Dragčević

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

11.07.2016. -

Usali u hotelijerstvu

Ivana Divković

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

11.07.2016. -

Analiza i značaj standarda hotelskih poduzeća na području Dubrovačko-neretvanske županije

Ivan Musladin

Poslovni menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

11.07.2016. -

Implementacija i primjena energetskih i ekoloških standarda u hotelskoj industriji na primjeru hotelskih poduzeća Istraturist i Sv. Martin na Muri

Maja Martinović

Poslovni menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

11.07.2016. -

Upravljanje poslovnim rezultatom u hotelskom poduzeću (na primjeru Imperial d. d. Rab)

Manuela Nadalić-Šotić

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

11.07.2016. -

Investicijski procesi u hotelijerstvu

Josipa Staroveški

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

11.07.2016. -

Organizacija i procesne funkcije u odjelu hrane i pića

Ivan Milovan

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

11.07.2016. -

Istarska vina u turističkoj ponudi Hrvatske

Petra Koraca

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

11.07.2016. -

Vina Hrvatske u kreiranju turističke ponude

Aleksandra Končar

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

11.07.2016. -

Enogastronomska ponuda Samobora u funkciji stvaranja brenda

Tea Komarec

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

11.07.2016. -

Organizacija poslovanja restorana u ugostiteljstvu

Ante Bandić

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

11.07.2016. -

Hrvatske tradicionalne slastice u gastronomskoj ponudi

Ivana Šipuš

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

11.07.2016. -

Strateški pristup menadžmentu malih i srednjih poduzeća u turizmu

Jerolim Turčinov

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

28.06.2016. -

Organizacija poslovnih funkcija u hotelijerstvu

Renato Šćulac

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

14.03.2016. -

Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi

Ivor Dalsaso

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

22.02.2016. -

Menadžersko komuniciranje u funkciji povećanja kvalitete hotelske usluge

Sandra Lazić

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

09.09.2015. -

STANDARDI RAZVOJA KVALITETE ZDRAVSTVENOG TURIZMA U REPUBLICI HRVATSKOJ

Marina Vukušić

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

09.09.2015. -

RAZVOJ I ANALIZA STANDARDA RADA U HOTELIJERSTVU HRVATSKE

Ines Samovojska

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

09.09.2015. -

PONUDA ZDRAVE I RAVNOTEŽENE PREHRANE U UGOSTITELJSTVU

Klaudija Pujac

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

09.09.2015. -

OPTIMALNI MODEL ORGANIZACIJE I FINANCIJSKO PRAĆENJE PROGRAMA ZA MLADE U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU

Martin Knapić

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.09.2015. -

OBILJEŽJA PODUZETNIŠTVA U REPUBLICI HRVATSKOJ

Klara Sivonjić

Hotelsko poslovanje

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.09.2015. -

EGZOTIČNA KUHINJA KAO SVJETSKI TREND

Maja Grgos

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.09.2015. -

POZICIONIRANJE I RAZVOJ VINSKOG TURIZMA U ISTRI

Diana Berljafa

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.09.2015. -

TRADICIONALNA GASTRONOMSKA PONUDA ISTRE U FUNKCIJI STVARANJA BRENDA

Loren Buršić

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.09.2015. -

STRATEGIJSKI PRISTUP USLUŽNIM PROCESIMA U RESTORATERSTVU

Radomir Vidaković

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.09.2015. -

SUVREMENI TRENDOVI U GASTRONOMSKOJ PONUDI REPUBLIKE HRVATSKE

Andrea Ljevar

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.09.2015. -

ENOGASTRONOMSKA PONUDA BUJŠTINE U FORMIRANJU TURISTIČKOG BRENDA

Ivan Brkljača

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

07.07.2015. -

ZNAČAJKE I PRIMJENA SUSTAVA SIGURNOSTI HRANE U UGOSTITELJSTVU

Ljiljana Mikinac

Poslovni menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

07.07.2015. -

ZNAČAJ I PRIMJENA ISO STANDARDA U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU

Tamara Vrljević

Menadžment turističke destinacije

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

07.07.2015. -

STANDARDI KAO TEMELJ USPJEŠNOSTI HOTELSKOG PODUZEĆA

Vanessa Hoeschele

Menadžment turističke destinacije

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

07.07.2015. -

PRIMJENA EKOLOŠKIH STANDARDA U HOTELIJERSTVU

Ivan Puškarić

Poslovni menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

07.07.2015. -

STANDARDI POSLOVNIH PROCESA U ODJELU HRANE I PIĆA CASE STUDY: "KEMPINSKI HOTEL ADRIATIC"

Viktorija Borković

Strateški menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

07.07.2015. -

UPRAVLJANUJE KVALITETOM I STANDARDIMA U HOTELIJERSTVU CASE STUDY BLUESUN HOTELS & RESORTS

Marko Alebić

Poslovni menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

07.07.2015. -

ANALIZA ZASTUPLJENOSTI TRADICIONALNIH JELA OTOKA PAGA U GASTRONOMSKOJ PONUDI

Ivan Badurina

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

07.07.2015. -

ORGANIZACIJSKA KULTURA HOTELSKOG PODUZEĆA U FUNKCIJI ZADOVOLJSTVA GOSTA

Tajana Antolić

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

07.07.2015. -

EKOLOŠKA HRANA KAO TREND U UGOSTITELJSKOJ PONUDI

Tea Horvatić

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

07.07.2015. -

PRINCIPI RAZVOJA VINSKOG TURIZMA U HRVATSKOJ

Josip Matovina

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

06.07.2015. -

ZASTUPLJENOST EUROPSKIH VINA U UGOSTITELJSKOJ PONUDI

Vedran Tuškan

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

06.07.2015. -

PRINCIPI I ORGANIZACIJA POSLOVANJA U HOTELSKOM PODUZEĆU IMPERIAL D.D. RAB

Sara Stančić

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

06.07.2015. -

ENOGASTRONOMSKE PONUDA ITALIJE KAO SVIJETSKOG BRENDA

Aleksandra Alagić

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

06.07.2015. -

PRINCIPI ORGANIZACIJE MARKETING SLUŽBE U HOTELSKOM PODUZEĆU

Sara Radić

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

06.07.2015. -

STRATEGIJSKI PRISTUP RAZVOJA VINSKOG TURIZMA SLAVONIJE I BARANJE

Ana Kerovec

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

06.07.2015. -

ENOGASTRONOMSKA PONUDA DALMACIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA

Vinko Zanki

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

06.07.2015. -

OBLICI ORGANIZACIJSKE STRUKTURE UGOSTITELJSKOG PODUZEĆA

Maja Martinović

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

06.07.2015. -

ENO - GASTRONOMSKA PONUDA MEĐIMURJA U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA

Hrvoje Kulić

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

06.07.2015. -

ENOGASTRONOMIJA HRVATSKE U FUNKCIJI STVARANJA TURISTIČKOG BRANDA

Damjan Dražul

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

06.07.2015. -

TRADICIONALNA JELA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE U KREIRANJU TURISTIČKE PONUDE

Dajana Bregović

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

06.07.2015. -

VINA KONTINENTALNE HRVATSKE U FUNKCIJI STVARANJA TURISTIČKOG PROIZVODA

Matija Dragčević

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

16.03.2015. -

ULOGA I ZNAČAJ UČINKOVITOG FINANCIRANJA U UGOSTITELJSKOM PODUZEĆU

Andrej Rakipov

Poslovno komuniciranje

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

16.03.2015. -

GASTRONOMSKA I ENOLOŠKA PONUDA SJEVEROZAPADNE ISTRE U FUNKCIJI RAZVOJA DESTINACIJE

Ariana Jugovac

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

16.03.2015. -

KARAKTERISTIKE I PRIMJENA PROCESNOG MENADŽMENTA U HOTELIJERSTVU

Anita Kuntić

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

16.03.2015. -

ZASTUPLJENOST ISTARSKIH VINA U UGOSTITELJSKOJ PONUDI

Luka Zdrilić

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

15.09.2014. -

INVESTICIJSKI RAZVOJ UGOSTITELJSTVA GRADA PAGA

Filip Oguić

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

09.09.2014. -

ZNANSTVENO - TEHNOLOŠKI PARKOVI U FUNKCIJI PODUZETNIŠTVA U REPUBLICI HRVATSKOJ

Mario Perić

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

09.09.2014. -

GASTRONOMSKO ENOLOŠKA PONUDA KVARNERA

Natalia Vignjević

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

09.09.2014. -

ORGANIZACIJA POSLOVNIH PROCESA U RESTORATERSTVU

Antonija Čizmić

Menadžment

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

09.09.2014. -

FRANCUSKA VINA KAO SVIJETSKI BRAND

Tena Janković

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

09.09.2014. -

GASTRONOMSKA - ENOLOŠKA PONUDA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE U FUNKCIJI STVARANJA BRANDA

Monika Rodeš

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

09.09.2014. -

TRADICIONALNA GASTRONOMSKA PONUDA SLAVONIJE I BARANJE KAO PREPOZNATLJIV BRAND HRVATSKE

Helena Vukšić

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

09.09.2014. -

TRADICIONALNA ENOGASTRONOMSKA PONUDA DUBROVAČKO - NERETVANSKE ŽUPANIJE

Antonija Vidović

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

09.09.2014. -

UPRAVLJANJE POSLOVNIM PROCESIMA U HOTELU

Kristina Širanović

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

09.09.2014. -

ORGANIZACIJA BARSKOG POSLOVANJA U UGOSTITELJSTVU

Lea Štampar

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

09.09.2014. -

GASTRO - ENOLOŠKA PONUDA BOSNE I HERCEGOVINE

Perica Perić

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

09.09.2014. -

PODUZETNIČKI PRISTUP BRANDIRANJU ENOGASTRONOMSKE PONUDE HRVATSKOG ZAGORJA

Tamara Horvat

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

09.09.2014. -

ZASTUPLJENOST VEGETARIJANSKIH JELA U GASTRONOMSKOJ PONUDI

Ivana Vahtarić

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

09.09.2014. -

ODNOS ENOGASTRONOMIJE ISTRE I TOSKANE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA

Gloria Goreta-Mrković

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

09.09.2014. -

POZICIONIRANJE VINSKOG TURIZMA SLAVONIJE I BARANJE KAO TURISTIČKOG BRENDA

Zbigniew Pervan

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

09.09.2014. -

ENOGASTRONOMIJE ISTRE U FUNKCIJI UNAPREĐENJA TURISTIČKE PONUDE

Jana Košćec

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

09.09.2014. -

PONUDA TRADICIONALNIH VINA U UGOSTITELJSKOJ PONUDI KVARNERA

Glorija Blečić

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

MEDITERANSKA PREHRANA KAO ELEMENT OBOGAČIVANJA UGOSTITELJSKE PONUDE

Iva Vrban

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

ZNAČAJ TARTUFA U GASTRONOMSKOJ PONUDI ISTRE

Mauro Iskra

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

ENOGASTRONOMSKA PONUDA KVARNERSKIH OTOKA KAO BRENDA

Marko Brulja

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

CESTE MASLINARSTVA KAO HRVATSKI BREND

Marino Bošnjak

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

PRINCIPI PRODAJE U HOTELSKOM PODUZEĆU NA PRIMJERU BLUESUN HOTELS AND RESORT

Marko Alebić

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

PRIMJENA HACCP SUSTAVA U UGOSTITELJSKOM PODUZEĆU

Silvia Sever

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

GASTRONOMSKA I ENOLOŠKA PONUDA KRAPINSKO - ZAGORSKE ŽUPANIJE

Tatjana Hunjak

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

MJERENJE I OCJENJIVANJE POSLOVNE USPJEŠNOSTI UGOSTITELJSKOG PODUZEĆA

Vanessa Hoeschele

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

MALO I SREDNJE PODUZETNIŠTVO KAO POKRETAČ RAZVOJA U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU

Tamara Vrljević

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

ULOGA GASTRONOMIJE U RAZVOJU TURIZMA OTOKA BRAČA

Hrvoje Vrkić

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

TRADICIONALNA ENOGASTRONOMSKA PONUDA MEĐIMURJA U KRETANJU TURISTIČKOG PROIZVODA

Sara Kranjec

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

VAŽNOST I ZNAČAJ PRAVILNE PREHRANE U UGOSTITELJSKOJ PONUDI

Marina Vukušić

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

GASTRONOMSKA I ENOLOŠKA PONUDA SLAVONIJE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA

Ines Samovojska

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

OBRAZOVANJE I RAZVOJ LJUDSKIH POTENCIJALA U UGOSTITELJSTVU REPUBLIKE HRVATSKE

Ivana Petak

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

HRVATSKA TRADICIONALNA GASTRONOMSKA PONUDA U FUNKCIJI ZADOVOLJSTVA GOSTA

Martina Topolko

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

ORGANIZACIJA POSLOVNIH PROCESA U RESTORATERSTVU

Emina Prprović

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

MALI OBITELJSKI HOTELI U FUNKCIJI BRANDIRANJA DESTINACIJE I STVARANJA ZADOVOLJSTVA GOSTA

Krešimir Bartoniček

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

ORGANIZACIJA POSLOVNIH PROCESA U HOTELSKOM PODUZEĆU KEMPINSKI HOTEL ADRIATIC

Mia Pandža

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

VINSKE CESTE KRAPINSKO - ZAGORSKE ŽUPANIJE U FORMIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA

Tajana Cerovečki

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

TRADICIONALNA I GASTRONOMSKA PONUDA HRVATSKOG ZAGORJA

Tamara Brković

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

SPORTSKA PREHRANA KAO ELEMENT UGOSTITELJSKE PONUDE

Mateja Grbić

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

VEGETARIJANSKA PREHRANA U GASTRONOMSKOJ PONUDI

Robert Birkić

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

ULOGA I ZNAČAJ LOGISTIČKIH PROCESA NABAVE U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU REPUBLIKE HRVATSKE

Vjekoslav Gačar

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

MASLINOVO ULJE KAO HRVATSKI BREND

Ivana Maurović

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2014. -

VAŽNOST I ZNAČAJ POSLUŽIVANJA VINA U UGOSTITELJSTVU

Josipa Banić

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

07.07.2014. -

ORGANIZACIJSKA STRUKTURA MARKETINGA U UGOSTITELJSKOM PODUZEĆU

Andrijana Turkalj

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

07.07.2014. -

PERSPEKTIVE I AKTUALNI TRENDOVI VINOGRADARSTVA I VINARSTVA U SVIJETU

Alan Knežević

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

07.07.2014. -

TRADICIONALNA GASTRONOMSKA PONUDA HRVATSKE KAO BRAND

Dajana Tomišić

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

07.07.2014. -

STANDARDI PROIZVODNO - USLUŽNIH PROCESA U UGOSTITELJSTVU KAO TEMELJ POSLOVNE USPJEŠNOSTI

Jovana Radulović

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

07.07.2014. -

POZICIONIRANJE I UVJETI RAZVOJA VINSKOG TURIZMA AUSTRIJE U ODNOSU NA HRVATSKU

Valentina Krznar

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

07.07.2014. -

USPOREDBA VINSKOG TURIZMA ISTRE I FRIULI VENEZIA GIULIA U STVARANJU TURISTIČKOG TRENDA

Marko Hrstić

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

07.07.2014. -

PODUZETNIČKI PRISTUP RAZVOJU VINSKOG TURIZMA GRADA DARUVARA

Gabrijela Herout

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

07.07.2014. -

PODUZETNIČKI MENADŽMENT U MALIM I SREDNJIM UGOSTITELJSKIM PODUZEĆIMA

Filip Berdin

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

07.07.2014. -

GASTRONOMSKO - ENOLOŠKE IKONE KVARNERA U FUNKCIJI BRENDIRANJA DESTINACIJE

Daniela Smilović

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

07.07.2014. -

INTELEKTUALNI KAPITAL I INOVACIJE U STVARANJU KONKURENTSKE PREDNOSTI NA TURISTIČKOM TRŽIŠTU

Irma Omanović

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

07.07.2014. -

RAZVOJ I INOVACIJE HOTELSKIH PODUZEĆA U FUNKCIJI POVEĆANJA KONKURENTNOSTI

Ivana Kordić

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

17.03.2014. -

INVESTICIJSKA ULAGANJA I NJIHOV ZNAČAJ U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU REPUBLIKE HRVATSKE

Roko Tulić

Poslovno komuniciranje

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

17.03.2014. -

STRATEGIJSKI PRISTUP PODUZETNIŠTVU I MANADŽMENTU MALIH OBITELJSKIH HOTELA

Ivana Lazarin

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

30.09.2013. -

ENOGASTRONOMSKA BAŠTINA REPUBLIKE HRVATSKE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA

Marko Furlan

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

20.09.2013. -

GASTRONOMSKI IDENTITET DALMACIJE U FUNKCIJI STVARANJA BRENDA

Anita Bilić

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

20.09.2013. -

GASTRONOMOIJA I ENOLOGIJA ZAGREBAČKE ŽUPANIJE

Nataša Ostojić

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

20.09.2013. -

STRATEGIJSKI PRISTUP INVESTICIJSKIM ULAGANJIMA U UGOSTITELJSTVU

Ante Papić

Hotelsko poslovanje

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

20.09.2013. -

UTJECAJ ORGANIZACIJSKE KULTURE NA POSLOVANJE HOTELSKOG PODUZEĆA

Sandra Žigman

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

20.09.2013. -

GASTRONOMSKO-ENOLOŠKA PONUDA RURALNE ISTRE U FUNKCIJI KREIRANJA TURISTIČKOG PROIZVODA

Jana Rajnović

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

VAŽNOST MENADŽERSKOG KOMUNICIRANJA ZA USPJEŠNOST POSLOVANJA U HOTELIJERSTVU

Ivona Lazić

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

ASPEKTI RAZVOJA PODUZETNIŠTVA U UGOSTITELJSKO-TURISTIČKOM GOSPODARSTVU REPUBLIKE HRVATSKE

Matija Grželj

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

INTELEKTUALNI KAPITAL KAO POKRETAČ POSLOVNE AKTIVNOSTI U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU

Dora Dobovičnik

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

ZNAČAJ VINSKOG TURIZMA U TURISTIČKOG PONUDI DALMACIJE

Ante Demo

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

GASTRONOMSKA I ENOLOŠKA PONUDA ISTRE

Krešimir Omrčen

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

STRUKTURNI PROCESI FINANCIJSKIH ULAGANJA U TURIZAM GORSKE HRVATSKE

Gorana Hajdin

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

PRISTUP ORGANIZACIJI POSLOVNIH FUNKCIJA U HOTELSKOM PODUZEĆU

Dominik Pernarić

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

GASTRONOMSKO ENOLOŠKA PONUDA OTOKA CRESA U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA

Izidora Toić

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

SUVREMENI TRENDOVI U GASTRONOMSKOJ PONUDI

Janja Kovačević

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

FRANCUSKA KUHINJA KAO SVJETSKI BRAND

Natalija Čukman

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

GASTRONOMSKO-ENOLOŠKA PONUDA GRČKE KAO BRAND

Nikolina Miklec

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

GASTRONOMSKI IDENTITET I ENOLOŠKA PONUDA KVARNERA

Karlo Šneler

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

GASTRONOMSKO-ENOLOŠKA PONUDA DALMACIJE U FUNKCIJI STVARANJA BRENDA

Ana Zadro

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžent u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

ZNAČAJ AUTOHTONE ENO-GASTRONOMSKE PONUDE U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA

Nikola Devčić

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

ULOGA GASTRONOMSKO-ENOLOŠKE PONUDE KVARNERA U PROMOCIJI TURISTIČKE REGIJE

Luka Dorčić

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

STRATEGIJSKI PRISTUP RAZVOJU VINARSTVA U ISTRI

Kristina Karlović

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

GASTRONOMSKA I ENOLOŠKA PONUDA ISTARSKE ŽUPANIJE U FUNKCIJI FORMIRANJA HRVATSKOG BRANDA

Dajana Mujakić

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

TEMELJNA OBILJEŽJA GASTRONOMSKO-ENOLOŠKE PONUDE ITALIJE

Jasmina Modrić

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

PRINCIPI RAZVOJA VINSKOG TURIZMA U KONTINENTALNOJ HRVATSKOJ

Vera Knežević

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

AGROTURIZAM ISTRE KAO PREPOZNATLJIV HRVATSKI BREND

Matteo Simonetti

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

ULOGA INOVATIVNOG MENADŽMENTA U STVARANJU KONKURENTSKIH PREDNOSTI

Amela Mujić

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

GASTRONOMSKO-ENOLOŠKA PONUDA REPUBLIKE HRVATSKE U FUNKCIJI STVARANJA BRANDA

Iva Kolar

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

STRATEGIJSKI PRISTUP RAZVOJU SOCIJALNOG PODUZETNIŠTVA U REPUBLICI HRVATSKOJ

Ana Okreša

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.09.2013. -

ORGANIZACIJA POSLOVNIH PROCESA U HOTELSKOM PODUZEĆU

Marija Blagdan

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.07.2013. -

EKONOMSKI ASPEKTI HOTELSKOG PODUZEĆA

Petra Ćalić

Financijsko poslovanje

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.07.2013. -

VAŽNOST I ZNAČENJE MEDITERANSKE PREHRANE U UGOSTITELJSTVU

Nikolina Šipić

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.07.2013. -

SUVREMENI TRENDOVI U UGOSTITELJSKOJ PREHRANI

Kristijan Pezelj

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.07.2013. -

AUTOHTONA GASTRONOMSKO ENOLOŠKA PONUDA ISTRE KAO HRVATSKI BREND

Marta Barišić

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.07.2013. -

TRENDOVI PREHRANE U UGOSTITELJSTVU

Ivana Vahtarić

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.07.2013. -

USLUŽNI PROCESI UGOSTITELJSKOG POSLUŽIVANJA U RESTORATERSTVU

Mladen Pejić

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.07.2013. -

STRATEGIJSKI PRISTUP ODJELU HRANE I PIĆA CASE: GRAND HOTEL 4 OPATIJSKA CVIJETA

Ines Kovač Ivanović

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.07.2013. -

PODUZETNIČKI PRISTUP RAZVOJU AGROTURIZMA U ISTRI

Leonard Lešković

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.07.2013. -

STRATEGIJSKI PRISTUP PODUZETNIČKIM AKTIVNOSTIMA U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU REPUBLIKE HRVATSKE

Ivan Čapeta

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.07.2013. -

ANALIZA PROCESNIH FUNKCIJA U HOTELSKOM PODUZEĆU

Elena Žugo

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.07.2013. -

ZNAČAJ I OBILJEŽJA PODUZETNIČKOG MENADŽMENTA U HRVATSKOJ U ODNOSU NA EUROPSKU UNIJU

Sandro Vujnović

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.07.2013. -

PONUDA VINA U UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA OPATIJSKE RIVIJERE

Paulo Načinović

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.07.2013. -

UČINKOVITI PRISTUP ORGANIZACIJI POSLOVNIH PROCESA I FUNKCIJA U UGOSTITELJSKOM PODUZEĆU

Marko Miš

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.07.2013. -

MASLINOVO ULJE KAO HRVATSKI BREND

Luka Kučić

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.07.2013. -

EKOLOŠKA PONUDA I VINSKI TURIZAM U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA

Marko Drezga

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2013. -

STRATEŠKI PRISTUP MALIM OBITELJSKIM HOTELIMA U RURALNOM DIJELU ISTRE

Lara Čekada

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2013. -

STRATEGIJSKI PRISTUP PODUZETNIČKOM MENADŽMENTU MALIH UGOSTITELJSKIH PODUZEĆA U ISTARSKOJ ŽUPANIJI

Dajana Bose

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2013. -

STRATEŠKI PRISTUP POSLOVNIM PROCESIMA U HOTELSKIM KORPORACIJAMA

Ivan Barabaš

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2013. -

VINSKI TURIZAM ITALIJE KAO BRAND

Toni Rudan

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2013. -

STRATEGIJSKI PRISTUP ORGANIZACIJI NABAVNE SLUŽBE U HOTELSKOM PODUZEĆU

Vladimir Dedić

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2013. -

ZASTUPLJENOST ZDRAVE HRANE U UGOSTITELJSKOJ PONUDI

Hana Berbić

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2013. -

VAŽNOST GASTRONOMIJE I VINSKOG TURIZMA U OBLIKOVANJU TURISTIČKE PONUDE DALMACIJE

Sanja Juričević

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžent u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2013. -

GASTRO I ENO PONUDA ŠPANJOLSKE U FUNKCIJI STVARANJA BRANDA

Petra Ljubek

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžent u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2013. -

GASRONOMSKO - ENOLOŠKA PROMIDŽBA ISTRE U FUNKCIJI BRENDIRANJA DESTINACIJE

Iva Džaja

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžent u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2013. -

KLASTER U FUNKCIJI KONKURENTNOSTI MALOG I SREDNJEG PODUZETNIŠTVA NA TURISTIČKOM TRŽIŠTU

Dunja Starčević-Pavešić

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2013. -

INOVATIVNI PRISTUP PODUZETNIŠTVU I MENADŽMENTU MALIH OBITELJSKIH HOTELA

Lejla Rizvanović

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2013. -

STRATEGIJSKI PRISTUP POTICANJU MALOG PODUZETNIŠTVA U REPUBLICI HRVATSKOJ

Marin Kurelić

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2013. -

PODUZETNIČKI MENADŽMENT MALIH I SREDNJIH PODUZEĆA U TURISTIČKOJ DESTINACIJI

Antonio Đaković

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2013. -

ULOGA LJUDSKIH POTENCIJALA ZA RAZVOJ PODUZETNIŠTVA U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU

Ines Balorda

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2013. -

GASTRONOMSKO-ENOLOŠKA PONUDA U FUNKCIJI UNAPREĐENJA TURISTIČKE DESTINACIJE MOSLAVINE I SISAČKO-MOSLAVAČKE ŽUPANIJE

Martina Mesić

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2013. -

VINSKE REGIJE REPUBLIKE HRVATSKE U FUNKCIJI STVARANJA TURISTIČKOG PROIZVODA

Matija Varga

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

08.07.2013. -

GASTRONOMSKO - ENOLOŠKE IKONE VARAŽDINSKE ŽUPANIJE U STVARANJU KVALITETE I ZADOVOLJSTVA GOSTA

Andrijana Herceg

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

GASTRONOMSKA I ENOLOŠKA PONUDA KRAPINSKO-ZAGORSKE ŽUPANIJE

Marija Lončarek

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

EKONOMIKA INVESTICIJA U HOTELSKOM PODUZEĆU

Manuel Markotić

Menadžment

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

SLAVONIJA I BARANJA KAO ENO-GASTRONOMSKE DESTINACIJE

Frane Žudić

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

MEDITERANSKA PREHRANA KAO TREND U UGOSTITELJSKOJ PONUDI

Violeta Perušić

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

GASTRONOMSKO-ENOLOŠKA PONUDA OTOKA KRKA U FUNKCIJI STVARANJA BRENDA

Adriano Jakšić

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

STRATEGIJSKI PRISTUP MALOM PODUZETNIŠTVU U UGOSTITELJSTVU

Katarina Tominac

Hotelsko poslovanje

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

GASTRONOMSKI IDENTITET DALMACIJE U TURISTIČKOJ PONUDI REPUBLIKE HRVATSKE

Ivan Profeta

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

VAŽNOST I ZNAČAJ HRVATSKIH VINA U UGOSTITELJSKOJ PONUDI

Boris Blažević

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

GASTRONOMSKA I ENOLOŠKA PONUDA KVARNERSKE REGIJE I OTOKA

Goran Tondini

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

GASTRO TURIZAM U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA REPUBLIKE HRVATSKE

Marko Ivanović

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

ULOGA I ZNAČAJ UČINKOVITE ORGANIZACIJSKE STRUKTURE UGOSTITELJSKOG PODUZEĆA

Slavko Španjol

Turističko poslovanje

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

ULOGA I VAŽNOST PODUZETNIČKOG MENADŽMENTA U HOTELSKOM PODUZEĆU

Ana Špelić

Financijsko poslovanje

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

TEMELJNI PRINCIPI UČINKOVITE ORGANIZACIJSKE STRUKTURE UGOSTITELJSKOG PODUZEĆA

Ivan Raštigorac

Turističko poslovanje

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

GASTRONOMSKA I ENOLOŠKA PONUDA KONTINENTALNE HRVATSKE

Neven Bahun

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

EKONOMSKI ASPEKTI POSLOVANJA HOTELA, CASE STUDY: HOTEL WESTIN, ZAGREB

Goran Petković

Hotelsko poslovanje

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

GASTRONOMSKO-ENOLOŠKA PONUDA GRADA KASTVA KAO HRVATSKOG BRENDA

Kristina Lučić

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

ULOGA ZRAKOPLOVNIH KOMPANIJA U PROMOCIJI GASTRONOMSKO-ENOLOŠKE PONUDE

Ivana Lojo

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

ULOGA I ZNAČAJ ČOKOLADE U GASTRONOMIJI

Andrijana Turkalj

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

GASTRONOMSKA I ENOLOŠKA PONUDA HRVATSKOG ZAGORJA U FUNKCIJI STVARANJA BRANDA

Tamara Horvat

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

ULOGA I VAŽNOST PRAVILNE PREHRANE SPORTAŠA

Gordan Laginja

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

GASTRONOMSKA I ENOLOŠKA PONUDA KVARNERA

Dajana Tomišić

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

VAŽNOST ZDRAVE I URAVNOTEŽENE PREHRANE U UGOSTITELJSTVU

Klaudija Pujac

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

GASTRONOMSKO - ENOLOŠKA PONUDA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE U FUNKCIJI STVARANJA BRANDA

Elena Fučec

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

ISTARSKA VINA U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA

Luka Zdrilić

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

STRATEGIJSKI PRISTUP VOĐENJU POSLOVNIH PROCESA ODJELA HRANE I PIĆA

Valentina Krznar

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

ULOGA VINSKOG TURIZMA U KREIRANJU TURISTIČKOG PROIZVODA GRADA DARUVARA

Gabrijela Herout

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

ORGANIZACIJA I POSLOVANJE UGOSTITELJSKOG PODUZEĆA NA TURISTIČKOM TRŽIŠTU

Tajana Antolić

Međunarodni menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

STRATEGIJSKI PRISTUP RAZVOJU MALOG I SREDNJEG PODUZETNIŠTVA U UGOSTITELJSTVU

Filip Berdin

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

HACCP SUSTAV KAO TEMELJ ZA USPJEŠNOST POSLOVANJA U UGOSTITELJSKOJ DJELATNOSTI

Jovana Radulović

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

SPECIFIČNOSTI JAPANSKE KUHINJE U FUNKCIJI STVARANJA BRENDA

Nikola Medved

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

VINA PRIMORSKE HRVATSKE U FUNKCIJI STVARANJA BRENDA

Marko Hrstić

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

HOTELSKO PODUZEĆE KAO OBJEKT ORGANIZACIJE U UGOSTITELJSTVU

Krešimir Belačić

Menadžment u turizmu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

PRIMJENA HACCP SUSTAVA U UGOSTITELJSTVU

Diana Andrijanić

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.07.2013. -

GASTRONOMSKO-ENOLOŠKA PONUDA ISTRE U FUNKCIJI OBLIKOVANJA TURISTIČKOG PROIZVODA

Justina Klarić

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

11.03.2013. -

MASLINARSTVO ISTRE U FUNKCIJI BRENDIRANJA DESTINACIJE

Andrea Paoletić

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.03.2013. -

ULOGA I ZNAČAJ HRVATSKIH VINA U UGOSTITELJSKOJ PONUDI

Valentina Ivaštanin

Menadžment događaja i slobodnog vremena

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

04.03.2013. -

GASTRONOMSKA I ENOLOŠKA PONUDA DALMACIJE

Damjanti Perković

Menadžment u hotelijerstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.02.2013. -

STRATEGIJSKI PRISTUP OBLIKOVANJU PODUZETNIČKE ORGANIZACIJE U HOTELIJERSTVU

Sandra Matoša

Poduzetništvo u turizmu i ugostiteljstvu

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

12.02.2013. -

GASTRONOMSKA I ENOLOŠKA PONUDA HRVATSKOG ZAGORJA U FUNKCIJI STVARANJA BRENDA

Valentina Pavlek

Gastronomija i restoraterstvo

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija

Cjeloživotno obrazovanje

2011. -

Specijalist odjela hrane i pića

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

voditelj

Znanstvena djelatnost

Znanstveni radovi

26.04.2018.

DETERMINING THE SENTIMENTS OF TOURISTS TOWARDS WEBSITES TEXT CONTENTS OF THE CROATIAN HEALTH TOURIST OFFER

Ivanović, Slobodan; Milojica, Vedran

24th Biennial International Congress TOURISM & HOSPITALITY INDUSTRY 2018 Trends and Challenges - 152-166

https://thi.fthm.hr/congress-proceedings/send/5-2018/109-determining-the-sentiments-of-tourists-towards-websites-text-contents-of-the-croatian-health-tourist-offer

A2

2016

Evaluating successful strategies in creation of innovative services in hospitality

Ivanovic, Slobodan; Perman, Luka; Komsic, Jelena;

Faculty of Tourism and Hospitality Management in Opatija. Biennial International Congress. Tourism & Hospitality Industry - 109-121

http://www.fthm.uniri.hr/files/Kongresi/THI/Papers/2016/THI_April2016_109to121.pdf

A1

2016.

A Holistic Approach to Innovations in Tourism

Ivanović, Slobodan; Milojica, Vedran; Roblek, Vasja

International Conference on Economic and Social Studies ICESoS 2016 Regional Economic Development Entrepreneurship and Innovation - 367-380

https://icesos.ibu.edu.ba/wp-content/uploads/2017/01/ICESoS2016-ProceedingsBookFullBook1.2PRINT.pdf

WOS

2016.

Importance of Strategic Managing in Development a competitive Event Tourist Offer

Ivanović, Slobodan; Mikinac, Krešimir; Milojica, Vedran

23rd International Congress TOURISM AND HOSPITALITY INDUSTRY 2016 TRENDS AND CHALLENGES - 95-108

http://www.fthm.uniri.hr/files/Kongresi/THI/Papers/2016/THI_April2016_95to108.pdf

A1

2016

Selective Forms of Tourism in the function of repositioning Croatian Tourist Product

Ivanović, Slobodan; Alkier, Romina; Milojica, Vedran

Hotellink - 27 140-156

A2

2015.

DEVELOPMENT PERSPECTIVES OF CITY TOURISM OFFER OF RIJEKA

Ivanović, Slobodan; Alkier, Romina; Milojica, Vedran

Singidunum International Tourism Conference-2015 Tourism Destination Competitiveness - 58-64

http://portal.sitcon.singidunum.ac.rs/Media/files/2015/58-64.pdf

A2

2015.

IMPACT OF TECHNOLOGICAL DEVELOPMENT ON BUSINESS EFFICIENCY IN THE FOOD AND BEVERAGE DEPARTMENT

Ivanović, Slobodan; Perman, Luka; Grlj, Ivana

UTMS Journal of Economics - 6 321-330

A1

2015.

CROATIAN TOURISM AND HOSPITALITY INDUSTRY: CURRENT STATE AND FUTURE DEVELOPMENTAL PERSPECTIVES

Ivanović, Slobodan; Milenkovski, Ace; Milojica, Vedran

UTMS Journal of Economics - 6 293-305

A1

2014

Razvoj preduzetništva u destinaciji verskog turizma

Ivanović, Slobodan; Rot, Eddy

Turističko poslovanje naučno stručni časopis - 14 61-70

http://www.visokaturisticka.edu.rs/docs/tupos/tupos14/rad5.pdf

A2

2014.

IMPACT OF LOW-COST AIR TRAVEL ON TOURISM ECONOMY IN ZADAR COUNTY

Ivanović, Slobodan; Vučenović, Danijel; Bareša, Suzana

UTMS Journal of Economics - 5 113-120

A1

2013.

SMALL ENTERPRENEURSHIP IN HOSPITALITY: CROATIAN EXPERIENCES

Ivanović, Slobodan; Rot, Eddy; Pretula, Miroslav

UTMS Journal of Economics - 4 27-35

A1

2012.

CROATIAN TOURISM TRENDS IN THE EUROPEAN UNION AND DEVELOPMENT GUIDELINES

Ivanović, Slobodan; Mikinac, Krešimir; Perman, Luka

21st Biennial International Congress TOURISM & HOSPITALITY INDUSTRY 2012 New Trends in Tourism and Hospitality Management - 301-307

A1

2012.

PRESENTATION OF AUTOCHTONOUS ENOGASTRONOMIC OFFER

Ivanović, Slobodan

8th International Scientific Conference The Function of Management in Increasing Tourism Consumption Marketing Presentation of Accommodation and Destination Facilities Attracts Tourists and Encourages Consumption - 31-37

A2

2012.

Logistics in the function to optimize operations in department of food and beverages

Ivanović, Slobodan ; Perman, Luka ; Mikinac, Krešimir

Logistics Flows Managing in Tourism Destination - 19-26

A2

2012.

INVESTMENT EFFICIENCY IN NEW HOTEL BUILDINGS IN CROATIA

Ivanović, Slobodan; Pretula, Miroslav; Rot, Eddy

UTMS Journal of Economics - 3 129-140

A1

2011.

SIGNIFICANCE OF GOLF FOR REPOSITIONING OF ISTRIA ON THE TOURIST MARKET

Ivanović, Slobodan; Alkier Radnić, Romina; Jerak, Tonći

6th INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONFERENCE ON KINESIOLOGY INTEGRATIVE POWER OF KINESIOLOGY - 635-638

A2

2011.

MOLECULAR GASTRONOMY IN FUNCTION OF SCIENTIFIC IMPLEMENTATION IN PRACTICE

Ivanović, Slobodan; Mikinac, Krešimir; Perman, Luka

UTMS Journal of Economics - 2 139-150

A1

2011.

CRM DEVELOPMENT IN HOSPITALITY COMPANIES FOR THE PURPOSE OF INCREASING THE COMPETITIVENESS IN THE TOURIST MARKET

Ivanović, Slobodan; Mikinac, Krešimir; Perman, Luka

UTMS Journal of Economics - 2 59-68

A1

2010.

Unutarnje i vanjske posljedice s kojima se timovi suočavaju u poslovnom okruženju

Ivanović, Slobodan; Šušnjar, Nikola; Mikinac, Krešimir

EABR & ETLC Conference - 851

A2

2010.

THE ROLE OF INTERACTIVE MEDIA IN DEVELOPMENT OF CONTEMPORARY TOURIST COMMUNICATION AND IN REDEFINITION OF TOURIST IDENTITY

Ivanović, Slobodan; Galičić, Vlado; Ribarović, Odri

Society and Technology 2010 - 441-448

A2

2010.

EVENT PLANNING AS A FUNCTION IN THE HOSPITALITY INDUSTRY

Ivanović, Slobodan; Galičić, Vlado; Mikinac, Krešimir

20th Biennial International Congress TOURISM & HOSPITALITY INDUSTRY 2010 New Trends in Tourism and Hospitality Management - 925-930

A1

2010.

TRANSFORMATION OF HUMAN RESOURCES INTO HUMAN CAPITAL–BASE FOR ACQURING COMPETITIVE ADVANTAGE

Ivanović, Slobodan; Galičić, Vlado; Krstevska, Gabriela

20th Biennial International Congress TOURISM & HOSPITALITY INDUSTRY 2010 New Trends in Tourism and Hospitality Management - 917-924

A1

2010.

CLUSTER AS A MODEL OF SUSTAINABLE COMPETITIVENESS OF SMALL AND MEDIUM ENTREPRENEURSHIP IN THE TOURIST MARKET

Ivanović, Slobodan; Katić, Antonia; Mikinac, Krešimir

UTMS Journal of Economics - 1 45-54

A1

2010.

LEADING EFFECTIVE MEETINGS IN A HOSPITALITY ORGANIZATION

Ivanović, Slobodan; Galičić, Vlado; Šušnjar, Nikola

UTMS Journal of Economics - 1 13-18

A1

2010.

Analysis of structural components within the hospitality industry

Ivanović, Slobodan; Galičić, Vlado; Šušnjar, Nikola

The Business of Tourism - 5 49-54

A2

2009.

Human resource functions

Ivanović, Slobodan; Galičić, Vlado; Bareša, Suzana

7th International Scientific Conference "Education-Technology-Computer Science- Theoretical and Practical Problems of Technology Education" - 281-291

A2

2009.

The role and importance of practical classes in the teaching process

Galičić, Vlado; Ivanović, Slobodan; Ivanović, Vanja

7th International Scientific Conference "Education-Technology-Computer Science- Theoretical and Practical Problems of Technology Education" - 47-55

A2

2009.

Religion-based attractions and their management in tourism destinations

Ivanović, Slobodan; Mikinac, Krešimir

UTMS - Zbornik Predizvici i perspektivi vo turizmot i menadzmentot - 1 26-30

A2

2009.

Human resource management in the hospitality industry

Ivanović, Slobodan; Blažević, Maja

Tourism and hospitality management - 15 107-116

A1

2009.

KEY ACCOUNT DATABASE MANAGEMENT IN HOSPITALITY

Galičić, Vlado; Ivanović, Slobodan

Informatologia - 42 173-179

A1

2008.

GASTRONOMY AS A SCIENCE IN THE TOURISM AND HOSPITALITY INDUSTRY

Ivanović, Slobodan; Galičić, Vlado; Pretula, Miroslav

19th Biennial International Congress TOURISM AND HOSPITALITY INDUSTRY 2008 New Trends in Tourism and Hospitality Management - 571-579

A1

2008.

Contemporary trends in business education in hotel industry

Galičić, Vlado; Ivanović, Slobodan; Ivanović, Vanja

6th International Scientific Conference "Technology-Computer Science-Education 2008: Theoretical and Practical Problems of ICT Education" - 289-297

A2

2008.

INFORMACIJSKA TEHNOLOGIJA I ORGANIZACIJSKA KULTURA HOTELSKIH PODUZEĆA

Galičić, Vlado; Ivanović, Slobodan

Informatologia - 41 33-38

A1

2008.

Quality Management of Hotel Information System

Galičić, Vlado; Ivanović, Slobodan

Informatologia - 41 286-292

A1

2008.

USING THE “LEARN MODEL” TO RESOLVE GUEST COMPLAINTS

Galičić, Vlado; Ivanović, Slobodan

Tourism and hospitality management - 14 241-250

A1

2007.

The influence of information technology on business process rengeneering in hotel business

Galičić, Vlado; Ivanović, Slobodan; Ivanović, Vanja

5th International Conference "Technika- Informatyka-Edukacja-Teoretyczne i praktyczne problemy edukacji informatycznej" - 232-240

A2

2007.

Benchmarking human potential

Vujić, Vidoje; Ivanović, Slobodan

Tourism and hospitalty management - 13 499-506

A1

2007.

International logistics in flight catering

Ivanović, Slobodan; Vujić, Vidoje

Tourism and hospitalty management - 13 583-594

A1

2007.

DEHUMANIZATION OF HOSPITALITY INDUSTRY USING INFORMATION-COMMUNICATION TECHNOLOGIES

Galičić, Vlado; Ivanović, Slobodan

Informatologia - 40 223-228

A1

2007.

Prerequisites to the success of hotel products

Galičić, Vlado; Ivanović, Slobodan

Tourism and hospitality management - 13 557-570

A1

2007.

Rezultati empirijskog istraživanja stavova stanovništva o turističkoj ponudi Kvarnera i njegovih destinacija

Alkier Radnić, Romina; Stipanović, Christian; Ivanović, Slobodan

Tourism and hospitality management - 13 77-157

A1

2006.

International Sources of Financing Public Private Partnerships

Perić, Jože; Ivanović, Slobodan; Mujačević, Elvis

25th International Conference on Organizational Science Development CHANGE MANAGEMENT - 847-860

A2

2006.

HOTEL OFFER ORGANIZATION AND BUSINESS EXCELLENCE

Pavia, Nadia; Ivanović, Slobodan

24th EuroCHRIE Congress "In Search of Exellence for Tomorrow´s Tourism, Travel and Hospitality" - 1-5

A2

2006.

PREREQUISITE CONDITIONS OF BUSINESS DEVELOPMENT IN CROATIA ON ITS PATH TOWARDS EUROPEAN UNION

Ivanović, Slobodan; Mujačević, Elvis; Ivanović, Vanja

18th Biennial International Congress Tourism & Hospitality Industry 2006: New Trends in Tourism and Hospitality Management - 223-246

A1

2006.

FUTURE OF ENTREPRENEURSHIP IN INFORMATION TECHNOLOGY, INNOVATION, EDUCATION AND TRAINING IN HOTEL MANAGEMENT

Ivanović, Slobodan; Galičić, Vlado; Ivanović, Vanja

18th Biennial International Congress Tourism & Hospitality Industry 2006: New Trends in Tourism and Hospitality Management - 913-927

A1

2006.

FUTURE OF ENTREPRENEURSHIP IN INFORMATION TECHNOLOGY, INNOVATION, EDUCATION AND TRAINING IN HOTEL MANAGEMENT

Ivanović, Slobodan; Galičić, Vlado; Ivanović, Vanja

18th Biennial International Congress Tourism & Hospitality Industry 2006: New Trends in Tourism and Hospitality Management - 913-927

A1

2006.

OFF-BOARD AND LODGING OFFER IN FUNCTION OF INCREASING OF TOURISTS' CONSUMPTION IN REPUBLIC OF CROATIA

Ivanović, Slobodan; Galičić, Vlado; Ivanović Vanja

5th International Scientific Conference Management in Function of Increasing the Tourism Consumption - 123-134

A2

2006.

Quality of business information and decision in Hotel Management

Ivanović, Slobodan; Galičić, Vlado

4th International Conference "Technika- Informatyka-Edukacja 2006" - 66-76

A2

2006.

Significance of the hotel employees satisfaction management

Ivanović, Slobodan; Galičić, Vlado

2nd International Congress "Progress in Tourism and Hospitality: Present and Future Challenges" - 102-110

A2

2006.

COMPUTERIZATION OF RECEPTION DESK BUSINESS IN HOTEL

Galičić, Vlado; Ivanović, Slobodan

Tourism and hospitalty management - 12 111-122

A1

2006.

Primjena ekspertnog sustava u hotelskom poslovanju

Galičić Vlado; Ivanović, Slobodan

Informatologia - 39 185-188

A1

2005.

Risk Management in Global Financial Environment

Ivanović, Slobodan; Mujačević, Elvis; Ivanović, Vanja

24th International Conference on Organizational Science Development-Synergy of Methodologies - 793-800

A2

2005.

Basel II and its Impact on EU Economy

Ivanović, Slobodan; Mujačević Elvis; Ivanović, Vanja

International Conference on Organizational Sciences Development-Synergy of Methodologies - 1470-1477

A2

2005.

Educating hotel management in applying information technology

Ivanović, Slobodan; Galičić, Vlado

3rd International Conference "Technika- Informatyka-Edukacja" - 69-77

A2

2004.

Credit Derivatives and its implication for bank portfolio management

Ivanović, Slobodan; Mujačević, Elvis; Ivanović, Vanja

2nd International Conference-Managing and Modelling of Financial Risks - 167-178

A2

2004.

Strategic Risk Management – Corporate Competitive Advantage

Ivanović, Slobodan; Mujačević, Elvis; Ivanović, Vanja

4th International Scientific Conference Management in the Function of Increasing the Tourism Consumption - 103-116

A2

2004.

Corporate Risk Management – Measuring and Managing Market Risk

Ivanović, Slobodan; Mujačević, Elvis; Ivanović, Vanja

4th International Scientific Conference Management in the Function of Increasing the Tourism Consumption - 79-102

A2

2004.

Enterprise Risk Management

Ivanović, Slobodan; Mujačević, Elvis

17th Biennial International Congress Tourism and Hospitality Industry 2004 New Trends in Tourism and Hospitality Management - 1 169-184

A2

2004.

INFORMATIZACIJA HOTELSKE PRODAJE

Galičić, Vlado; Ivanović, Slobodan; Mijolović, Davor

Tourism and hospitalty management - 10 79-92

A1

2003.

Strategy of Managements with Corporate Assets

Ivanović, Slobodan

4th International Scientific Conference Tourism and Insurance in the Contemporary Socio-Economic Conditions - 535-545

A2

2003.

Faktori poslovnog uspjeha hotelskog poduzeća

Ivanović, Slobodan

Tourism and hospitalty management - 9 139-152

A1

2003.

INOVATIVNI TURISTIČKI PROIZVOD U FUNKCIJI HOTELSKE INDUSTRIJE

Ivanović, Slobodan

Tourism and hospitalty management - 9 79-95

A1

2003.

STRATEŠKO UPRAVLJANJE HRVATSKIM TURIZMOM NA RAZINI PODUZEĆA

Cetinski, Vinka; Ivanović, Slobodan

Tourism and hospitalty management - 9 65-78

A1

2000.

Strategija planiranja poslovanja u hotelijerstvu

Ivanović, Slobodan

2nd International Scientific Conference Economics and Ecology in Function of Tourism Development - 253-276

A2

2000.

Capital Expediture Analysis

Ivanović, Slobodan

2nd International Scientific Conference Management in the Function of Increasing the Tourism Consumption - 57-72

A2

1998.

Strategija razvoja poslovnih funkcija

Ivanović, Slobodan

International Scientific Conference Management in the Function of Increasing the Tourism Consumption - 73-98

A2

Znanstvene knjige

2012.

Ekonomika ugostiteljstva

Autor

Ivanović, Slobodan

Sveučilišni udžbenik

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija Opatija

2008.

Menadžment zadovoljstva gosta

Koautor

Galičić, Vlado; Ivanović, Slobodan

Sveučilišni udžbenik

Galičić, Vlado

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija Opatija

2005.

Menadžment hotelskog domaćinstva

Koautor

Cerović, Zdenko; Galičić, Vlado; Ivanović, Slobodan

Sveučilišni udžbenik

Radišić, Franjo ; Ružić, Drago

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija Opatija

2005.

HOTELSKA PRODAJA I RECEPCIJSKO POSLOVANJE

Koautor

Galičić, Vlado; Ivanović, Slobodan; Lupić, Marijan

Sveučilišni udžbenik

Radišić, Franjo ; Cerović, Zdenko

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Opatija Opatija

2001.

Kuharstvo 1

Autor

Ivanović, Slobodan

Udžbenik

Školska knjiga Zagreb Zagreb

1997.

Kuharstvo 3

Autor

Ivanović, Slobodan

Udžbenik

Školska knjiga Zagreb Zagreb

Znanstveni projekti

01.10.2017. - 01.10.2019.

HRVATSKA KAO VIRTUALNA TURISTIČKA DESTINACIJA: LINGVISTIČKA I ANALIZA OSJEĆAJA

Istraživač u timu

Sveučilište u Rijeci 20.000,00 kuna

https://www.fthm.uniri.hr/index.php/projekti-uniri-2017-2018/zp-uniri-6-17

01.10.2016. - 01.10.2018.

ANALIZIRANJE I PROGNOZIRANJE TURISTIČKE PONUDE I POTRAŽNJE U REPUBLICI HRVATSKOJ PRIMJENOM KVANTITATIVNIH METODA

Istraživač u timu

Sveučilište u Rijeci 19.700,00 kuna

https://www.fthm.uniri.hr/index.php/projekti-uniri-2016/zp-uniri-5-16

2007. - 2012.

Upravljanje logističkim procesima u turističkoj destinaciji

Istraživač

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske

2003. - 2007.

Turistička regionalizacija u globalnim procesima

Suradnik-istraživač

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa RH

Mentorstvo doktorandima

2018. -

RAZVOJ OBITELJSKOG PODUZETNIŠTVA U TURIZMU I UGOSTITELJSTVU KROZ STVARANJE HRVATSKOG BRANDA

Ivan Čapeta Doktorat

Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu

2018. -

PODUZETNIČKI PRISTUP PRAĆENJA EFIKASNOSTI POSLOVANJA U UGOSTITELJSKIM PODUZEĆIMA

Ivana Čosić Doktorat

Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu

2017. -

UTJECAJ MALOG PODUZETNIŠTVA U HOTELIJERSTVU NA SEZONALNOST HRVATSKOG TURIZMA

Angela Milenkovska Klimoska Doktorat

Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu

30.01.2013. - 17.04.2015.

PODUZETNIČKA ORGANIZACIJA MODELA RAZVOJA VJERSKOG TURIZMA

Eddy Rot Doktorat

Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu

Datum obrane: 17.04.2015.

21.01.2013. - 20.11.2015.

MODELI INOVACIJSKIH PROCESA ETIČKOG UPRAVLJANJA U HRVATSKOM HOTELIJERSTVU

Iva Bahunek Doktorat

Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu

Datum obrane: 20.11.2015.

31.01.2012. - 21.12.2015.

PODUZETNIČKI PRISTUP IMPLEMENTACIJI NOVIH TEHNOLOGIJA U ODJELU HIP-A

Luka Perman Doktorat

Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu

Datum obrane: 21.12.2015.

31.01.2012. - 07.12.2015.

STRATEGIJSKI PRISTUP INOVACIJSKIM PROCESIMA KORPORATIVNOG UPRAVLJANJA U HOTELSKIM PODUZEĆIMA

Krešimir Mikinac Doktorat

Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu

Datum obrane: 07.12.2015.

2011. - 12.06.2017.

UTJECAJ PERCEPCIJE SIGURNOSTI NA RAZVOJ PODUZETNIŠTVA U TURIZMU

Danijel Vučenović Doktorat

Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu

Datum obrane: 12.06.2017.

22.03.2010. - 27.06.2012.

EFIKASNA I EFEKTIVNA ULAGANJA U SMJEŠTAJNE KAPACITETE U FUNKCIJI STRATEGIJSKOG RAZVOJA HRVATSKE HOTELSKE INDUSTRIJE

Miroslav Pretula Doktorat

Poslovna ekonomija u turizmu i ugostiteljstvu

Datum obrane: 27.6.2012.

14.01.2005. - 03.11.2010.

STRATEŠKO PLANIRANJE POSLOVNIH POLITIKA U UGOSTITELJSTVU

Sanjin Stanković Magisterij

Menadžment u suvremenom hotelijerstvu

Datum obrane: 03.11.2010.

14.01.2005. - 25.10.2010.

RAZVOJ INOVATIVNOG PODUZETNIŠTVA U INFORMATIZACIJI I OBRAZOVANJU KADROVA U TURIZMU

Tomislav Vukušić Magisterij

Menadžment u suvremenom hotelijerstvu

Datum obrane: 25.10.2010.

14.01.2005. - 18.10.2010.

STRATEGIJSKI PRISTUP RAZVOJU TURIZMA U SISAČKO-MOSLAVAČKOJ ŽUPANIJI

Saša Dimić Magisterij

Upravljanje kvalitetom u hotelijerstvu i turizmu

Datum obrane: 18.10.2010.

14.01.2005. - 18.10.2010.

KLASTER KAO MODEL ODRŽIVE KONKURENTNOSTI MALOG I SREDNJEG PODUZETNIŠTVA NA TURISTIČKOM TRŽIŠTU

Antonija Katić Magisterij

Menadžment u suvremenom hotelijerstvu

Datum obrane: 18.10.2010.

14.01.2005. - 12.10.2010.

STRATEGIJSKI PRISTUP PROCESIMA NABAVE U UGOSTITELJSTVU I TURIZMU

Dubravka Ćuška Pešut Magisterij

Menadžment u suvremenom hotelijerstvu

Datum obrane: 12.10.2010.

14.01.2005. - 06.07.2010.

INOVACIJSKI PRISTUP PODUZETNIČKOM MENADŽMENTU U MALIM HOTELIMA

Amela Hanić Magisterij

Menadžment u suvremenom hotelijerstvu

Datum obrane: 06.07.2010.

14.01.2005. - 27.10.2009.

STRATEGIJSKI PRISTUP STVARANJU KONKURENTNE PREDNOSTI HOTELSKIH KORPORACIJA U ISTRI

Iva Baldaš Magisterij

Menadžment u suvremenom hotelijerstvu

Datum obrane: 27.10.2009.

14.01.2005. - 31.03.2009.

PODUZETNIČKA VIZIJA RAZVOJA TURIZMA I UGOSTITELJSTVA U VUKOVARSKO-SRIJEMSKOJ ŽUPANIJI

Ivona Gelemanović Magisterij

Menadžment u suvremenom hotelijerstvu

Datum obrane: 31.03.2009.

14.01.2005. - 31.03.2009.

POZICIONIRANJE TURIZMA U SREDNJOJ DALMACIJI KROZ RAZVOJ KAMPINŠKOG TURIZMA

Ante Žarković Magisterij

Menadžment u suvremenom hotelijerstvu

Datum obrane: 31.03.2009.

14.01.2005. - 30.06.2008.

ENOLOŠKA PONUDA REPUBLIKE HRVATSKE U FUNKCIJI TURISTIČKE PROMIDŽBE

Željko Dijan Magisterij

Menadžment u suvremenom hotelijerstvu

Datum obrane: 30.06.2008.

14.01.2005. - 13.02.2008.

SELEKTIVNI OBLICI TURIZMA U HRVATSKOJ U USPOREDBI SA SLIČNIM EUROPSKIM I SVJETSKIM DESTINACIJAMA

Miroslav Pretula Magisterij

Menadžment u suvremenom hotelijerstvu

Datum obrane: 13.02.2008.

25.03.2004. - 10.11.2010.

PODUZETNIČKA VIZIJA RAZVOJA ŠPORTSKO-REKREACIJSKOG CENTRA MEDVEDNICA-ZAGREB

Miodrag Mlačić Magisterij

Menadžment u suvremenom hotelijerstvu

Datum obrane: 10.11.2010.

25.03.2004. - 30.06.2008.

GASTRONOMSKE IKONE LIBURNIJE I ISTRE U FUNKCIJI OBLIKOVANJA TURISTIČKE PONUDE REPUBLIKE HRVATSKE

Gabi Stroligo Herceg Magisterij

Menadžment u suvremenom hotelijerstvu

Datum obrane: 30.06.2008.

07.03.2004. - 14.03.2006.

RAZVOJNI PRAVCI HOTELSKE I TURISTIČKE PONUDE GRADA ZAGREBA

Martina Balija Magisterij

Menadžment u suvremenom hotelijerstvu

Datum obrane: 14.03.2006.

01.03.2004. - 29.04.2010.

KOMUNALNA INFRASTRUKTURA U FUNKCIJI RAZVOJA TURIZMA GRADA ZAGREBA

Dinko Bilić Magisterij

Menadžment u suvremenom hotelijerstvu

Datum obrane: 29.04.2010.

01.03.2004. - 20.06.2007.

STRATEGIJA RAZVOJA RURALNOG TURIZMA ŠIBENSKO-KNINSKE ŽUPANIJE

Maja Blažević Magisterij

Menadžment u suvremenom hotelijerstvu

Datum obrane: 20.06.2007.

01.03.2004. - 27.06.2006.

OPTIMALIZACIJA UPRAVLJANJA POSLOVNIM FUNKCIJAMA U HOTELIJERSTVU

Ksenija Beljan Magisterij

Menadžment u suvremenom hotelijerstvu

Datum obrane: 27.6.2006.

02.06.2003. - 10.06.2009.

OPTIMALIZACIJA ORGANIZACIJSKOGA SUSTAVA HOTELSKE KOMPANIJE

Aleksandar Tidić Magisterij

Upravljanje kvalitetom u hotelijerstvu i turizmu

Datum obrane: 10.06.2009.

28.02.2003. - 20.06.2007.

NOVI RAZVOJNI PRAVCI U TURIZMU I TURISTIČKOM MENADŽMENTU REPUBLIKE HRVATSKE

Daniela Soldić Frleta Magisterij

Upravljanje kvalitetom u hotelijerstvu i turizmu

Datum obrane: 20.06.2007.

07.01.2003. - 16.05.2006.

PROCESI NADZORA NAD GOSPODARENJEM U HRVATSKOM TURIZMU

Anica Jagustin Magisterij

Menadžment u suvremenom hotelijerstvu

Datum obrane: 16.05.2006.

22.05.2001. - 29.04.2010.

VIZIJA RAZVOJA HRVATSKOG TURIZMA I UGOSTITELJSTVA U ODNOSU NA EUROPSKU UNIJU

Tomislav Šepić Magisterij

Upravljanje kvalitetom u hotelijerstvu i turizmu

Datum obrane: 29.04.2010.

Stručna djelatnost

Stručni projekti

2013. -

1000 hrvatskih plaža

Ministarstvo turizma Republike Hrvatske-Projekt Plava brazda

Istraživač

2011. - 2013.

„Sutra radim – Praksom do uspjeha“ / „I'm working tomorrow – practices to success“

Nositelj projekta: Turističko-ugostiteljska škola Antona Štifanića Poreč

Glavni istraživač

2010. - 2012.

Networking for Rural Development

University of Aegean

Istraživač

2009. - 2011.

Integracija tipičnih proizvoda, seoskih gospodarstava, kuhinje, prirodne i kulturne baštine i SPA centra u turističku ponudu ekološke wellness destinacije Istra

Nositelj projekta Općina Piran, partneri Grad Poreč-Parenzo, Turistica, Konzorcij Vinistra i Institut za poljoprivredu i turizam Poreč.

Suradnik