PORTFELJ / Elena Dujmić mag. nutr.

Portfelj

Elena Dujmić

mag. nutr.

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu

Zavod za multidisciplinarna područja

Kontakt

Vidljivost

Obrazovanje

1.10.2014. - 27.9.2017.

magistra nutricionizma

Diplomski studij "Nutricionizam"

Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu

1.10.2011. - 11.9.2014.

sveučilišna prvostupnica nutricionizma

Preddiplomski studij "Nutricionizam"

Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu

Radno iskustvo

1.3.2023. -

Asistent

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilište u Rijeci

1.2.2020. - 31.7.2022.

Stručna suradnica u Centru za projekte

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilište u Rijeci

1.6.2018. - 31.5.2019.

Nutricionist - pripravnik

Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije

Nastavna djelatnost

Kolegiji

1.3.2023. -

Nutricionizam

Diplomski studij

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilište u Rijeci

suradnik

1.3.2023. -

Trendovi u prehrani

Preddiplomski studij

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilište u Rijeci

suradnik

1.3.2023. -

Hrana i prehrana

Preddiplomski studij

Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilište u Rijeci

suradnik

Znanstvena djelatnost

Znanstveni radovi

2023.

Determinants of white and fatty fish consumption by Croatian and Italian consumers

Krešić, G., Dujmić, E., Lončarić, D., Zrnčić, S., Liović, N., Pleadin, J.

British Food Journal - 125 2157-2175

https://doi.org/10.1108/BFJ-01-2022-0088

Q2 WOS

2022.

Profiling of Croatian Consumers Based on Their Intention to Consume Farmed Fish

Krešić, G., Dujmić, E., Lončarić, D., Zrnčić, S., Liović, N., Pleadin, J.

Foods - 11 2158

https://doi.org/10.3390/foods11142158

Q1 WOS Exc

2022.

Fish consumption: influence of knowledge, product information, and satisfaction with product attributes

Krešić, G., Dujmić, E., Lončarić, D., Zrnčić, S., Liović, N., Pleadin, J.

Nutrients - 14 2691

https://doi.org/10.3390/nu14132691

Q1 WOS Exc

2021.

Assessment of the intention to consume farmed fish using the theory of planned behaviour – scale validation

Lončarić, D., Dujmić, E., Krešić, G.

Journal of the Polytechnic of Rijeka - 9 1-17

https://doi.org/10.31784/zvr.9.1.1

A1

2020.

Factors affecting consumers preferences for products from aquaculture

Krešić, G., Dujmić, E., Lončarić, D., Buneta, A., Liović, N., Zrnčić, S., Pleadin, J.

Croatian Journal of Food Science and Technology - 12 287-295

https://doi.org/10.17508/CJFST.2020.12.2.17

A2

2019.

Modelling growth of Lactobacillus plantarum as a function of temperature: Effects of media

Matejčeková, Z., Spodniakova, S., Dujmić, E., Liptakova, D., Valík, Ľ.

Journal of Food and Nutrition Research - 58 125-134

Q3

2019.

Modeling of lactic acid fermentation of soy formulation with Lactobacillus plantarum HM1

Matejčeková, Z., Dujmić, E., Liptáková, D. and Valík, L.

Food Science and Technology International - 25 141-149

https://doi.org/10.1177/108201321880325

Q2

Projekti