Portfelj
Kontakt
Vidljivost
Obrazovanje
1.10.2014. - 27.9.2017.
magistra nutricionizma
Diplomski studij "Nutricionizam"
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu
1.10.2011. - 11.9.2014.
sveučilišna prvostupnica nutricionizma
Preddiplomski studij "Nutricionizam"
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Sveučilište u Zagrebu
Radno iskustvo
1.3.2023. -
Asistent
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilište u Rijeci
1.2.2020. - 31.7.2022.
Stručna suradnica u Centru za projekte
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilište u Rijeci
1.6.2018. - 31.5.2019.
Nutricionist - pripravnik
Nastavni zavod za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije
Nastavna djelatnost
Kolegiji
1.3.2023. -
Nutricionizam
Diplomski studij
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilište u Rijeci
suradnik
1.3.2023. -
Trendovi u prehrani
Preddiplomski studij
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilište u Rijeci
suradnik
1.3.2023. -
Hrana i prehrana
Preddiplomski studij
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Sveučilište u Rijeci
suradnik
Znanstvena djelatnost
Znanstveni radovi
2023.
Determinants of white and fatty fish consumption by Croatian and Italian consumers
Krešić, G., Dujmić, E., Lončarić, D., Zrnčić, S., Liović, N., Pleadin, J.
British Food Journal - 125 2157-2175
https://doi.org/10.1108/BFJ-01-2022-0088
Q2 WOS
2022.
Profiling of Croatian Consumers Based on Their Intention to Consume Farmed Fish
Krešić, G., Dujmić, E., Lončarić, D., Zrnčić, S., Liović, N., Pleadin, J.
Foods - 11 2158
https://doi.org/10.3390/foods11142158
Q1 WOS Exc
2022.
Fish consumption: influence of knowledge, product information, and satisfaction with product attributes
Krešić, G., Dujmić, E., Lončarić, D., Zrnčić, S., Liović, N., Pleadin, J.
Nutrients - 14 2691
https://doi.org/10.3390/nu14132691
Q1 WOS Exc
2021.
Assessment of the intention to consume farmed fish using the theory of planned behaviour – scale validation
Lončarić, D., Dujmić, E., Krešić, G.
Journal of the Polytechnic of Rijeka - 9 1-17
https://doi.org/10.31784/zvr.9.1.1
A1
2020.
Factors affecting consumers preferences for products from aquaculture
Krešić, G., Dujmić, E., Lončarić, D., Buneta, A., Liović, N., Zrnčić, S., Pleadin, J.
Croatian Journal of Food Science and Technology - 12 287-295
https://doi.org/10.17508/CJFST.2020.12.2.17
A2
2019.
Modelling growth of Lactobacillus plantarum as a function of temperature: Effects of media
Matejčeková, Z., Spodniakova, S., Dujmić, E., Liptakova, D., Valík, Ľ.
Journal of Food and Nutrition Research - 58 125-134
Q3
2019.
Modeling of lactic acid fermentation of soy formulation with Lactobacillus plantarum HM1
Matejčeková, Z., Dujmić, E., Liptáková, D. and Valík, L.
Food Science and Technology International - 25 141-149
https://doi.org/10.1177/108201321880325
Q2